Relax met Milde Yoga

 

In augustus Zomeryoga -  op de vrijdagochtend om 9.00 uur 

en op woensdagavond 15 augustus om 19.30 uur.
Een losse les wordt aangeboden voor 10 euro. Losse lessen aanmelden per les s.v.p. mailtje met data('s).

 

Moeite met ontspannen door drukte van het dagelijks leven? Kun je moeilijk slapen en voel je veel onrust?

Een ME-time moment voor jezelf!

De hatha yogaoefeningen zijn mild en zacht soms met een knipoog naar Mindfulness. Het wordt daarom ook wel Mindful Yoga genoemd. Bewust ontspannen met je ademhaling, prettige losmaak - en balansoefeningen, stilzit/meditatie en heerlijk relaxen met een liggende eindontspanning.

Deze milde vorm van hatha yoga is geschikt voor iedereen! Voor volwassenen - alle leeftijden, slank of een maatje meer, valide of invalide. Heeft u bepaalde gezondheidsklachten als reuma, rugklachten,... de oefeningen kunnen worden aangepast op een wijze dat ook je prettig kunt bewegen en ontspannen.  Bij mooi zomersweer worden de lessen in de landelijk gelegen tuin verzorgd anders binnen in de sfeervolle studio.

 

 Materialen en kleding?

Alle benodigde materialen (yogamatten, kussentjes en dekkens) zijn in studio aanwezig. Tijdens de les zijn we in beweging en zitten soms ook stil. Lekker zittende kleding, een vestje en warme sokken kan voor die momenten prettig zijn. Het is niet wenselijk (hygiëne) de yogaruimte met schoenen te betreden s.v.p. schoenen op de mat. Jassen aan de kapstok en tassen daaronder.

Voor lesmogelijkheden en meer informatie zie onderstaand. Een kennismakingsles wordt u aangeboden voor 10 euro. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze website. U bent van harte welkom! 

 

Het is ook mogelijk tussentijds in te stromen in de bestaande groepen, informeer dan naar de beschikbare ruimte!


 

Lesvoorwaarden (zie ook informatie)

! Yoga wordt u aangeboden in lesblokken. Wilt u één lesblok volgen, een halflesblok i.v.m. vakantie volgen of na meerdere lesblokken Yoga (tijdelijk) stoppen of overstappen naar Mindfulness of andere cursus By van Nature - informeert u dan de docent s.v.p. schriftelijk of per mail uiterlijk voor de 5e les van het lopende lesblok  - anders stroomt u vanzelf door naar het volgende lesblok. Zie ook de algemene voorwaarden.

Tarieven Yoga zie lesrooster